Paštiky a pomazánky
Solo směsi koření a technologické připravky vhodné pro výrobu paštik a pomazánek (jemně vypracované dílo bez vložky naražené do forem nebo plastových obalů. Výrobky jsou tepelně opracovány podle schématu: vaření při teplotě 75 - 85 °C do dosažení teploty v jádře výrobku 70 °C). Směs přidáváme do díla na začátku kutrování. Solo směs koření vhodná pro výrobu paštik a pomazánek speciální škroby, které zamezí uvolňování vody z hotového zabaleného výrobku. Směs přidáváme do díla na začátku kutrování nebo míchání.
Z našeho sortimentu koření a směsí koření vybíráme
Kód: | FCZA-00125 |
Název: | Játrová lahůdková paštika 7 |
Použití: | Solo směs koření vhodná pro výrobu paštik a pomazánek speciální škroby, které zamezí uvolňování vody z hotového zabaleného výrobku. Směs přidáváme do díla na začátku kutrování nebo míchání. |
Kód: | FCZA-03979 |
Název: | Bavorská paštika solo |
Použití: | Solo směs koření vhodná pro výrobu paštik a pomazánek (jemně vypracované dílo bez vložky narážené nejčastěji do polyamidových nepropustných střev o průměru cca 40 mm. Výrobky jsou tepelně opracovány podle schématu: vybarvení a vaření v páře do dosažení teploty v jádru výrobku 70 °C, ochlazení sprchováním a proudem vzduchu.) Směs přidáváme do díla na začátku kutrování. |
Kód: | FCZA-00133 |
Název: | Játrový sýr ve staniolu |
Použití: | Solo směs koření vhodná pro výrobu paštik a pomazánek (jemně vypracované dílo bez vložky naražené do forem vyložených plátky špeku. Výrobky jsou tepelně opracovány podle schématu: vaření při teplotě 75 - 85 °C do dosažení teploty v jádře výrobku 70 °C). Směs přidáváme do díla na začátku kutrování. |
Kód: | FCZA-05619 |
Název: | Kuřecí paštika multi |
Použití: | Multi směs vhodná pro výrobu paštik a pomazánek Přípravek obsahuje želírující látky zajišťující vysokou vaznost vody a pevnou strukturu hotového výrobku. |
Kód: | FCZA-02725 |
Název: | Šunková pěna multi |
Použití: | Maxi směs koření vhodná pro výrobu paštik a pomazánek Směs přidáváme do díla na začátku kutrování nebo míchání. Přípravek obsahuje želírující látky a emulgátory zajišťující vysoku vaznost vody a emulgaci tuků. |
Kód: | FCZA-03508 |
Název: | Játrový sýr s kmínem solo |
Použití: | Solo směs koření vhodná pro výrobu játrových sýrů. (jemně vypracované dílo bez vložky naražené do forem vyložených plátky špeku. Výrobky jsou tepelně opracovány podle schématu: vybarvení a vaření v páře do dosažení teploty v jádru výrobku 70 °C, ochlazení sprchováním a proudem vzduchu.) Směs přidáváme do díla na začátku kutrování. |
Kód: | FCZA-03740 |
Název: | Sissi krém emulgátor komplet |
Použití: | Komplexní směs vhodná pro výrobu vařených masných výrobků typu šunková pěna nebo krémy (jemně vypracované dílo bez vložky nebo s vložkou narážené nejčastěji do polyamidových nepropustných střev o průměru cca 40 mm. Výrobky jsou tepelně opracovány podle schématu: vaření při teplotě 75 - 85 °C do dosažení teploty v jádře výrobku 70 °C). Přípravek obsahuje želírující látky zajišťující optimální hustotu hotového výrobku. |
Kód: | FCZA-00038 |
Název: | Emulin |
Použití: | Směs technologických látek vhodná pro výrobu emulzí vhodná pro výrobu paštik a pomazánek Přípravek obsahuje emulgátory vyžadující speciální technologický postup Směs rozpustíme v 3 násobku horké vody o teplotě 70°C Směs přidáváme do díla na začátku kutrování. |
Kód: | FCZA-02978 |
Název: | Emulac |
Použití: | Speciální přípravek vhodný pro výrobu paštik a pomazánek Směs přidáváme do díla na začátku kutrování. Přípravek obsahuje zahušťující látky, které zabezpečují vhodnou viskozitu a emulgaci při míchání a dobrou roztíratelnost hotového výrobku. |
Informace
Zaujala vás naše nabídka koření a směsí koření nebo jste napak nenašli to, co hledáte a potřebujete víc informací? Máte zájem o vývoj výrobku přesně dle vašich specifikací? Potřebujete technologickou radu?
Jsme připraveni odpovědět na vaše dotazy.
Kontaktujte prosím naše obchodní zástupce nebo použijte kontaktní formulář.