Paštiky a pomazánky

Solo směsi koření a technologické připravky vhodné pro výrobu paštik a pomazánek (jemně vypracované dílo bez vložky naražené do forem nebo plastových obalů. Výrobky jsou tepelně opracovány podle schématu: vaření při teplotě 75 - 85 °C do dosažení teploty v jádře výrobku 70 °C). Směs přidáváme do díla na začátku kutrování. Solo směs koření vhodná pro výrobu paštik a pomazánek speciální škroby, které zamezí uvolňování vody z hotového zabaleného výrobku. Směs přidáváme do díla na začátku kutrování nebo míchání.

 

Z našeho sortimentu koření a směsí koření vybíráme

 

Kód: FCZA-00125
Název: Játrová lahůdková paštika 7
Použití: Solo směs koření vhodná pro výrobu paštik a pomazánek speciální škroby, které zamezí uvolňování vody z hotového zabaleného výrobku. Směs přidáváme do díla na začátku kutrování nebo míchání. 
   
Kód: FCZA-03979
Název: Bavorská paštika solo
Použití: Solo směs koření vhodná pro výrobu paštik a pomazánek (jemně vypracované dílo bez vložky narážené nejčastěji do polyamidových nepropustných střev o průměru cca 40 mm. Výrobky jsou tepelně opracovány podle schématu: vybarvení a vaření v páře do dosažení teploty v jádru výrobku 70 °C, ochlazení sprchováním a proudem vzduchu.) Směs přidáváme do díla na začátku kutrování. 
   
Kód: FCZA-00133
Název: Játrový sýr ve staniolu
Použití: Solo směs koření vhodná pro výrobu paštik a pomazánek (jemně vypracované dílo bez vložky naražené do forem vyložených plátky špeku. Výrobky jsou tepelně opracovány podle schématu: vaření při teplotě 75 - 85 °C do dosažení teploty v jádře výrobku 70 °C). Směs přidáváme do díla na začátku kutrování. 
   
Kód: FCZA-05619
Název: Kuřecí paštika multi
Použití: Multi směs vhodná pro výrobu paštik a pomazánek Přípravek obsahuje želírující látky zajišťující vysokou vaznost vody a pevnou strukturu hotového výrobku. 
   
Kód: FCZA-02725
Název: Šunková pěna multi
Použití: Maxi směs koření vhodná pro výrobu paštik a pomazánek Směs přidáváme do díla na začátku kutrování nebo míchání. Přípravek obsahuje želírující látky a emulgátory zajišťující vysoku vaznost vody a emulgaci tuků. 
   
Kód: FCZA-03508
Název: Játrový sýr s kmínem solo
Použití: Solo směs koření vhodná pro výrobu játrových sýrů. (jemně vypracované dílo bez vložky naražené do forem vyložených plátky špeku. Výrobky jsou tepelně opracovány podle schématu: vybarvení a vaření v páře do dosažení teploty v jádru výrobku 70 °C, ochlazení sprchováním a proudem vzduchu.) Směs přidáváme do díla na začátku kutrování. 
   
Kód: FCZA-03740
Název: Sissi krém emulgátor komplet
Použití: Komplexní směs vhodná pro výrobu vařených masných výrobků typu šunková pěna nebo krémy (jemně vypracované dílo bez vložky nebo s vložkou narážené nejčastěji do polyamidových nepropustných střev o průměru cca 40 mm. Výrobky jsou tepelně opracovány podle schématu: vaření při teplotě 75 - 85 °C do dosažení teploty v jádře výrobku 70 °C). Přípravek obsahuje želírující látky zajišťující optimální hustotu hotového výrobku. 
   
Kód: FCZA-00038
Název: Emulin
Použití: Směs technologických látek vhodná pro výrobu emulzí vhodná pro výrobu paštik a pomazánek Přípravek obsahuje emulgátory vyžadující speciální technologický postup Směs rozpustíme  v 3 násobku horké vody o teplotě 70°C Směs přidáváme do díla na začátku kutrování. 
   
Kód: FCZA-02978
Název: Emulac
Použití: Speciální přípravek vhodný pro výrobu paštik a pomazánek Směs přidáváme do díla na začátku kutrování. Přípravek obsahuje zahušťující látky, které zabezpečují vhodnou viskozitu a emulgaci při míchání a dobrou roztíratelnost hotového výrobku. 

 

Informace

Zaujala vás naše nabídka koření a směsí koření nebo jste napak nenašli to, co hledáte a potřebujete víc informací? Máte zájem o vývoj výrobku přesně dle vašich specifikací? Potřebujete technologickou radu?

Jsme připraveni odpovědět na vaše dotazy.

Kontaktujte prosím naše obchodní zástupce nebo použijte kontaktní formulář.