Měkké salámy
Velmi široká skupina salámů určená především ke krájení. V této skupině našly velké uplatnění extrakty přírodního koření, existuje však i skupina měkkých salámů, ve kterých koření plní i úlohu tzv. vložky. Pro všechny typy těchto uzenin jsme schopni navrhnout a dodat optimální technologické řešení včetně aditiv a koření.
Z našeho sortimentu koření a směsí koření vybíráme
Kód: | FCZA-02353 |
Název: | Gothajský salám A kombi |
Použití: | Kombi směs koření vhodná pro výrobu měkkých salámů (jemně vypracované dílo s vložkou tvořenou kousky špeku o velikosti do 8 mm narážené nejčastěji do polyamidových nepropustných střev o průměru 60 - 90 mm. Výrobky jsou tepelně opracovány podle schématu: vybarvení a vaření v páře do dosažení teploty v jádru výrobku 70 °C, ochlazení sprchováním a proudem vzduchu.) Směs přidáváme do díla na začátku kutrování. |
Kód: | FCZA-03482 |
Název: | Gothaj aroma kombi |
Použití: | Kombi směs koření vhodná pro výrobu měkkých salámů typu gothajský salám s vložkou špíčku (jemně vypracované dílo s vložkou tvořenou kousky špeku o velikosti do 5 mm narážené nejčastěji do polyamidových nepropustných střev o průměru 60 - 90 mm. Výrobky jsou tepelně opracovány podle schématu: vybarvení a vaření v páře do dosažení teploty v jádru výrobku 70 °C, ochlazení sprchováním a proudem vzduchu.) |
Kód: | FCZA-06328 |
Název: | Junior H kombi |
Použití: | Kombi směs koření vhodná pro výrobu masných výrobků typu junior nebo pariser (jemně vypracované dílo bez vložky narážené nejčastěji do polyamidových nepropustných střev o průměru 50 - 70 mm. Výrobky jsou opracovány podle schématu: vybarvení a vaření v páře do dosažení teploty v jádru výrobku 70 °C, ochlazení sprchováním a proudem vzduchu.) Směs přidáváme do díla na začátku kutrování. |
Kód: | FCZA-00301 |
Název: | Koňský točený salám |
Použití: | Kombi směs koření vhodná pro výrobu masných výrobků typu kabanos (jemně vypracované dílo bez vložky nebo s vložkou naražené do přírodních hovězích kroužkových střev Výrobky jsou tepelně opracovány podle schématu: vybarvení, osušení, uzení, vaření v páře do dosažení teploty v jádru výrobku 70 °C, ochlazení sprchováním a proudem vzduchu.) Směs přidáváme do díla na začátku kutrování. |
Kód: | FCZA-00295 |
Název: | Junior |
Použití: | Kombi směs koření vhodná pro výrobu měkkých salámů (jemně vypracované dílo bez vložky narážené nejčastěji do polyamidových nepropustných střev o průměru 60 - 90 mm. Výrobky jsou tepelně opracovány podle schématu: vybarvení a vaření v páře do dosažení teploty v jádru výrobku 70 °C, ochlazení sprchováním a proudem vzduchu.) Směs přidáváme do díla na začátku kutrování. |
Kód: | FCZA-06816 |
Název: | Polský salám P kombi |
Použití: | Kombi směs koření vhodná pro výrobu různých druhů masných výrobků |
Kód: | FCZA-06417 |
Název: | Junior U kombi |
Použití: | Kombi směs koření vhodná pro výrobu masných výrobků typu junior nebo pariser (jemně vypracované dílo bez vložky narážené nejčastěji do polyamidových nepropustných střev o průměru 50 - 70 mm. Výrobky jsou opracovány podle schématu: vybarvení a vaření v páře do dosažení teploty v jádru výrobku 70 °C, ochlazení sprchováním a proudem vzduchu.) Směs přidáváme do díla na začátku kutrování. |
Kód: | FCZA-06465 |
Název: | Výrobní salám AF maxi |
Použití: | Maxi směs koření vhodná pro výrobu měkkých salámů typu junior nebo pariser (jemně vypracované dílo bez vložky narážené nejčastěji do polyamidových nepropustných střev o průměru 60 - 90 mm. Výrobky jsou tepelně opracovány podle schématu: vybarvení a vaření v páře do dosažení teploty v jádru výrobku 70 °C, ochlazení sprchováním a proudem vzduchu.) Směs přidáváme do díla na začátku kutrování. Přípravek obsahuje želírující látky zajišťující vysokou vaznost vody a pevnou strukturu hotového výrobku. |
Kód: | FCZA-00289 |
Název: | Gothajský salám extra |
Použití: | Extra směs koření vhodná pro výrobu měkkých salámů (jemně vypracované dílo s vložkou tvořenou kousky špeku o velikosti do 8 mm narážené nejčastěji do polyamidových nepropustných střev o průměru 60 - 90 mm. Výrobky jsou tepelně opracovány podle schématu: vybarvení a vaření v páře do dosažení teploty v jádru výrobku 70 °C, ochlazení sprchováním a proudem vzduchu.) Směs přidáváme do díla na začátku kutrování. Přípravek obsahuje želírující látky zajišťující vysokou vaznost vody a pevnou strukturu hotového výrobku. |
Kód: | FCZA-00325 |
Název: | Polský salám s cibulí |
Použití: | Kombi směs koření vhodná pro výrobu měkkých salámů (jemně zrněné dílo s mozaikou tvořenou libovým a tučným vepřovým masem se zrnem do 30 mm naražené do klihovkových střev o průměru 50 mm. Výrobky jsou tepelně opracovány podle schématu: vybarvení, osušení, uzení, vaření v páře do dosažení teploty v jádru výrobku 70 °C, ochlazení sprchováním a proudem vzduchu.) Směs přidáváme do díla na začátku kutrování. |
Kód: | FCZA-01251 |
Název: | Česnekový salám fokhagymás |
Použití: | Komplexní přípravek vhodný pro přípravu láků na výrobu vložek šunkových salámů a klobás Maso se pomele na řezačce a masíruje v masírce společně s připraveným lákem Dílo je narážené nejčastěji do polyamidových nepropustných střev o průměru 120 mm. Výrobky jsou tepelně opracovány podle schématu: vybarvení a vaření v páře do dosažení teploty v jádru výrobku 70 °C, ochlazení sprchováním a proudem vzduchu.) Přípravek obsahuje želírující látky zajišťující vysoku vaznost vody a pevnou strukturu hotového výrobku. |
Kód: | FCZA-05767 |
Název: | Gothaj kombi KII |
Použití: | Kombi směs koření vhodná pro výrobu tepelně opracovaných masných výrobků typu gothajský salám s vložkou špíčku. |
Kód: | FCZA-00330 |
Název: | Šunkový krakauer bez papriky |
Použití: | Kombi směs koření vhodná pro výrobu spojek šunkových salámů Směs přidáváme do díla na začátku kutrování. |
Kód: | FCZA-00332 |
Název: | Šunkový salám solo |
Použití: | Solo směs koření vhodná pro výrobu spojek šunkových salámů Směs přidáváme do díla na začátku kutrování. |
Kód: | FCZA-00333 |
Název: | Šunkový salám kombi |
Použití: | Kombi směs koření vhodná pro výrobu spojek šunkových salámů Směs přidáváme do díla na začátku kutrování. |
Kód: | FCZA-01223 |
Název: | Krušnohorský salám LUB |
Použití: | Maxi směs koření vhodná pro výrobu měkkých salámů typu Krkonošský nebo Oděsský salám (jemně zrněné dílo s mozaikou tvořenou libovým a tučným vepřovým masem se zrnem 4 - 5 mm naražené do klihovkových střev o průměru 45 mm. Výrobky jsou tepelně opracovány podle schématu: vybarvení, osušení, uzení, vaření v páře do dosažení teploty v jádru výrobku 70 °C, ochlazení sprchováním a proudem vzduchu.) Směs přidáváme do díla na začátku kutrování. Přípravek obsahuje želírující látky zajišťující vysoku vaznost vody a pevnou strukturu hotového výrobku. |
Kód: | FCZA-02620 |
Název: | Slovenský salám A kombi |
Použití: | Kombi směs koření vhodná pro výrobu měkkých salámů s jemně vypracovaným dílem (jemně vypracované dílo bez vložky naražené do přírodních nebo klihovkových střev o průměru 36 - 40 mm tepelně opracované podle schématu: vybarvení, osušení, uzení, vaření v páře do dosažení teploty v jádru výrobku 70 °C, ochlazení sprchováním a proudem vzduchu.) Směs přidáváme do díla na začátku kutrování |
Kód: | FCZA-03107 |
Název: | Salám Radegast kombi |
Použití: | Kombi směs koření vhodná pro výrobu tepelně opracovaných masných výrobků typu šunky, uzená masa, šunkové a pološunkové salámy. (jemně vypracované dílo s vložkou tvořenou kousky masa a tuku o velikosti 5 mm) narážené nejčastěji do polyamidových nepropustných střev o průměru 60 - 90 mm. Výrobky jsou tepelně opracovány podle schématu: vybarvení, osušení, uzení, vaření, nebo pouze vaření) Směs přidáváme do díla na začátku kutrování nebo míchání. |
Kód: | FCZA-05976 |
Název: | Turistický polosuchý A3 kombi |
Použití: | Kombi směs koření vhodná pro výrobu trvanlivých výrobků typu Turistický salám (jemně zrněné dílo s mozaikou tvořenou libovým a tučným vepřovým masem se zrnem 3 - 4 mm naražené do klihovkových střev o průměru 65 mm. Výrobky jsou tepelně opracovány podle schématu: vybarvení, osušení, uzení, vaření v páře do dosažení teploty v jádru výrobku 70 °C, ochlazení sprchováním a proudem vzduchu.) Dále jsou sušeny v sušárně za definované teploty a vlhkosti do dosažení požadovaných senzorických a analytických parametrů Směs přidáváme do díla na začátku kutrování. |
Kód: | FCZA-02499 |
Název: | Gothajský salám O kombi |
Použití: | Kombi směs koření vhodná pro výrobu měkkých salámů typu gothajský salám s vložkou špíčku (jemně vypracované dílo s vložkou tvořenou kousky špeku o velikosti do 8 mm) narážené nejčastěji do polyamidových nepropustných střev o průměru 90 mm, tepelně opracované podle schématu: vybarvení a vaření v páře do dosažení teploty v jádru výrobku 70 °C, ochlazení sprchováním a proudem vzduchu.) Přípravek obsahuje vysoký podíl papriky. Směs přidáváme do díla na začátku kutrování spojky |
Kód: | FCZA-02633 |
Název: | Slovenský salám O kombi |
Použití: | Kombi směs koření vhodná pro výrobu měkkých salámů typu kabanos (jemně vypracované dílo s vložkou tvořenou kousky masa a tuku o velikosti 5-20 mm) naražené do přírodních nebo klihovkových střev o průměru 36 - 40 mm tepelně opracované podle schématu: vybarvení, osušení, uzení, vaření v páře do dosažení teploty v jádru výrobku 70 °C, ochlazení sprchováním a proudem vzduchu.) Přípravek obsahuje vysoký podíl papriky. Směs přidáváme do díla na začátku kutrování spojky |
Informace
Zaujala vás naše nabídka koření a směsí koření nebo jste napak nenašli to, co hledáte a potřebujete víc informací? Máte zájem o vývoj výrobku přesně dle vašich specifikací? Potřebujete technologickou radu?
Jsme připraveni odpovědět na vaše dotazy.
Kontaktujte prosím naše obchodní zástupce nebo použijte kontaktní formulář.